002_IKF.jpg

קבבוניטו
נכתב ע"י עדו בר   
שבת, 07 יולי 2007 14:43

תגיות :Recieps

 

קציצות קבבוניטו מושקעות ממטבחו וחכתו של עדו

Image

 

Image

 

 


חומרים:
   פילה דג בוניטו/מוסר/פלמידה
   בצל קצוץ דק
   פטרוזיליה
   כוסברה
   שמן זית
   מלח פלפל

להגשה:
   טחינה

אופן ההכנה:
   1. קוצצים או טוחנים את פילה הדג.
   2. קוצצים עד דק את הפטרוזיליה והכוסברה.
   3. מוסיפים לדג את הבצל הפטרוזיליה והכוסברה
      (ניתן להוסיף גם פלפל חריף קצוץ).
   4. מוסיפים קצת שמן זית, מלח ופלפל.
   5. יוצרים קציצות עגולות או מאורכות ושמים במקרר לשעה.
   6. צולים בגריל או מטגנים במחבת.
   7. מגישים עם טחינה ומקשטים בפטרוזיליה.

   בתאבון.

 

כניסה לחברים רשומים


ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.
 
 

מי מחובר כעת

4 אורחים, 0 משתמשים
סך הכל משתמשים: 3239
סך הכל הודעות: 261765
סך הכל דיונים: 23376
סך הכל קטגוריות: 7
סך הכל פורומים: 19

קישורים נוספים


Image
© 2019 IKF
כל הזכויות שמורות
מפעילי האתר
- שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי תקנון השימוש בו -
כל המוצג באתר זה הינו בגדר מידע לעיון בלבד ואין להתייחס אליו כהצעה או המלצה לביצוע או לאי-ביצוע של פעילות כלשהי. לחצו כאן לעיון בתקנון השימוש האתר