IMG_0452_IKF.jpg

פלמידה לבנה בלימון פרסי
נכתב ע"י רונן קנדל   
ראשון, 08 יולי 2007 01:02

תגיות :Recieps

עפ"י מתכון שהורדתי באינטרנט כשהוצאתי פלמידה של 2.5 קילו בבת גלים חיפה.
הדג נאכל ועוכל באותו ערב של התפיסה ,לפי המתכון הזה שהוכרז כמנצח ע"י כל המסובין. 

 

חומרים:
   1 ק"ג פילה פלמידה לבנה
   1 בקבוק שמן זית (אפשר גם פחות)
   4 לימונים פרסיים שלמים ( אם מפרקים אותם יש להוציא את הגריעים בשל מרירותם)
   4 עגבניות תמר, קלופות ונקיות מגרעינים
   4-5 כמה גבעולי טימין
   מלח ופלפל שחור, טחון טרי

להגשה:
   רוטב איולי
   סלט ירוק

אופן ההכנה:
   1. בכלי חרס עבה או במחבת בעלת תחתית עבה מניחים את כל החומרים ויוצקים שמן זית כדי כיסוי.
   2. מכסים בנילון נצמד למשך כשעה לספיגת הטעמים.
   3. מבשלים על אש קטנה מאד 1/2 שעה.
       אם משתמשים בכלי חרס צריך לשים פלטה מפרידה בינו לבין הלהבה. מניחים להתקרר.
   4. מגישים עם איולי וסלט ירוק.

בתאבון

 

 

כניסה לחברים רשומים


ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.
 
 

מי מחובר כעת

4 אורחים, 0 משתמשים
סך הכל משתמשים: 3239
סך הכל הודעות: 261765
סך הכל דיונים: 23376
סך הכל קטגוריות: 7
סך הכל פורומים: 19

קישורים נוספים


Image
© 2019 IKF
כל הזכויות שמורות
מפעילי האתר
- שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי תקנון השימוש בו -
כל המוצג באתר זה הינו בגדר מידע לעיון בלבד ואין להתייחס אליו כהצעה או המלצה לביצוע או לאי-ביצוע של פעילות כלשהי. לחצו כאן לעיון בתקנון השימוש האתר